Kosmodisk

01.06.2011 21:01

Jako exkluzivní produkt si Vám dovolujeme nabídnout masážní pomůcku Kosmodisk Classic. Neocenitelný pomocník pro všechny, které bolí záda.

Ve spolupráci s naším švýcarským partnerem můžeme v ČR i SR nabídnout tento jedinečný produkt za exkluzivní cenu.

Co je to Kosmodisk?

Trpíte bolestmi zad způsobenými:

  • častým sezením,
  • špatným držením těla,
  • špatnou pozicí při spaní,
  • namáhavou prací nebo sportem,
  • těžkou domácí prací,
  • chůzí v botách na vysokých podpatcích,
  • řízením v nepřirozené pozici po dlouhé hodiny,
  • atd.

Znepříjemňuje vám bolest osobní, rodinný a profesionální život? Nedokážete uzdvihnout své dítě, jít na procházku se svým psem nebo dojít na nákup?

Je vám jen 25, 30 nebo 35 a už vás trápí bolesti zad? Kosmodisk představuje řešení právě pro vás.

Bolesti zad patří k modernímu životu. Téměř 80% lidí v průběhu života zakusí bolesti zad. Většinou se jedná o nepříjemný a mrzutý problém způsobený nějakým druhem mechanického stresu nebo poškozením zad.

Ovlivňuje muže i ženy a všechny věkové skupiny – od dětí až po seniory, ale nejvíce převládá u osob středního věku. Většina bolestí zad se objeví následkem zdvihání těžkých věcí, krčení se, napínání se, otáčení se, ohýbání se a hrbení se. Během těchto činností je vyvíjen velký tlak na náš krk a bederní páteř, což může způsobit po dlouhém dni či po nějaké době bolesti zad.

KOSMODISK® je klinicky testovaný přístroj

KOSMODISK® je navržen odborníky tak, aby odstranil nebo vyléčil bolesti v oblasti páteře a zad. Kombinované výsledky testů ukazují až 80% zlepšení u uživatelů, kteří trpěli bolestmi zad.

Kosmodisk pracuje na samém prahu bolesti, poskytuje vám jemnou, konejšivou úlevu, zatímco vy sedíte, stojíte, pracujete, odpočíváte, věnujete se pravidelným činnostem v domácnosti nebo dokonce cvičíte.

Neváhejte! Kosmodisk vám může pomoci, nemáte co ztratit! Pokud nebudete spokojeni, můžete výrobek do 60 dnů vrátit a získáte své peníze zpět.

Zpět
Reklama: Slevyaktualne.cz, Topsleva.cz, restaurace U Kroužků